JelenHaz
Vasárnap, 2019. december 08., 14.57

Kiss Károly

Kedd, 2011. május 03., 14.18 (4 hozzászólás)
Nem hiszem, hogy a világ első számú terroristájának számító Oszama bin Laden elkapása és lelövése – kivégzése – foglalkoztatja most a legjobban a hazai közvéleményt, még akkor sem, ha napok óta minden hírforrásból ez folyik, van nekünk elég gondunk-bajunk itthon is, sőt, itthon van elsősorban. »

Kedd, 2009. június 30., 18.44 (0 hozzászólás)
Néhány hónapja alaposan megszaporodott a galambállomány Aradon a Megbékélés parkjában. Természetesen nem csak úgy, magától, netán azért, mert itt jobban érzik magukat, mint másutt városunkban. Nem. Akad ugyanis néhány jótét, állatbarát lélek, aki előszeretettel szór nekik élelmet: főként kenyérmorzsát, sőt -darabot, de néha gabonaszemek is előfordulnak. »

Csütörtök, 2008. június 19., 12.00 (1 hozzászólás)
Napok óta átható hársfaillat lengi be a várost. És nemcsak a híres-nevezetes főútját, hanem, szerencsére, a belváros számos mellékutcáját, sőt több városnegyed betontengerét is. »

Hétfõ, 2008. június 02., 18.30 (2 hozzászólás)
Vasárnap kora este román nyelvű üzenetet kaptam a maroktelefonomon. Magyar fordításban valahogy így hangzik: Igaz, hogy vasárnap van, és valami kellemesebbet is tehetnél, mégis menj el, szavazz a PSD-re és Dorel Căprar polgármesterre, a 6-os helyen a szavazólapon. »

Vasárnap, 2008. február 17., 20.00 (0 hozzászólás)
A pristinai parlament tegnapi rendkívüli ülésén közfelkiáltással kinyilvánította Kosovo függetlenségét Szerbiától. "Kosovo a mai naptól büszke, független és szabad" – je­lentette ki Hashim Thaci kosovói miniszterelnök, aki hozzáfûzte: "Soha nem szûntünk meg hinni abban az álomban, hogy egy napon a világ szabad nemzeteinek sorába kerülünk, és a mai napon ezt megtesszük". »


Jelen
Puskel Péter
Communitas
'