Fölszálott a páva

http://hunor.rmdsz.ro/
Szerda, 2019. november 13., 22.07
Olvasói levél

Vasárnap sorsdöntő lépés

Ne engedjük olyan eszméknek, amelyek civilizációnk és keresztény kultúránk megsemmisülésén munkálkodnak!
Ne engedjük olyan eszméknek, amelyek civilizációnk és keresztény kultúránk megsemmisülésén munkálkodnak!

Ami 2019. május 26-án, az európai parlamenti választások nyomán bekövetkezhet, hosszú távon sorsdöntő lehet az egész európai őslakosság számára. Mert őseink évezredek óta hatalmas véráldozatokat hoztak a keresztény Európa fennmaradásáért, népeink a nemzeti identitásért, amit most végveszélybe sodorhat az a balliberális politikai felfogás, amit jelenleg Brüsszel és annak követői képviselnek Európa-szerte.

Céljuk, hogy politikai és gazdasági hatalmukat átmentsék, mert nekik a konc, a megszerzett vagyon fontosabb, mint maga a nemzeti érdek, akár a saját választópolgáraik érdekeivel szemben is. Mindezt velünk, európai adófizető polgárokkal akarják megfizettetni. Nekik a bevándorlók jövője, érdekei előbbre valók saját őslakosságuk érdekeinél. Akkor is, ha mindez az életszínvonal csökkenéséhez, a vallás- és szólásszabadság, kultúránk feladásához vezethet.

Nos, a bevándorláspártiak miért nem adják fel luxusbirodalmukat, miért nem szentelik milliárdjaikat a megsegítésükre, ha ilyen nagylelkűeknek tüntetik fel önmagukat, s azt oly vehemenciával hirdetik úton-útfélen? Miért nekünk, európai őslakosoknak kell anyagilag elszenvednünk a mostani brüsszeli önkényes diktátumot? Miért akarnak megnyomorítani több millió gazdálkodó családot azzal, hogy megvonják az agráriumtól, a vidékfejlesztéstől a támogatások egy részét, amit a migránsoknak szánnak? Mi nem értünk egyet Brüsszel struccpolitikájával. Annak a következményei minden egyes európai állampolgárt fognak érinteni, mert a mezőgazdasági termékek árai jóval magasabbak lesznek. A megélhetés sokunk számára még nehezebbé válik. Kevesebb élelemért anyagilag majd többet kell áldoznunk mindannyiunknak. A mezőgazdasági költségek így is napról napra nőnek. Brüsszel gazdasági és politikai kettős mércéje ránk nézve igen káros volt eddig is, mert nem tartotta be ígéretét, hogy egyenrangú állampolgárai legyünk mi is az Uniónak. E jelenségeknek szenvedő alanya vagyok én is ugyanúgy, mint önök, ezért emelem fel szavamat e káros brüsszeli balliberális politika és gazdasági stratégia ellen.

Nagyon remélem, hogy vasárnap felelősségünk tudatában, unokáink és dédunokáink megmaradásáért történő szavazáskor a józan ész kerekedik felül. Ne engedjünk teret olyan eszméknek, amelyek a mi magyar civilizációnk és keresztény kultúránk megsemmisülésén munkálkodnak!

 

Tisztelettel,

Mester József Tamás,

pécskai gazdálkodó

            


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'