JelenHaz
Szombat, 2019. augusztus 24., 05.20

Telt idomokra

Telt idomokra
Telt idomokra
A divatos szűk felsőrészek erősen kihangsúlyozzák az alakunkat. Lehet, hogy sokan azért nem mernek ilyen ruhadarabokat viselni, mert úgy érzik, túlságosan felhívják a figyelmet erősebb domborulataikra.


Ha teltebbek is vagyunk a kelleténél, csinosnak érezhetjük magunkat szűk felsőkben, ha alatta jól szabott, pontosan alakra illeszkedő fehérneműt viselünk. Ha a melltartó jó tartást ad, de emellett „természetesen” formál, akkor előnyös lesz a sziluettünk, és természetes hatást kelt. Fontos az is, hogy semmi se üssön át a testhez simuló pólók alatt: se kidomborodó csipke, se a melltartó dekoltázsvonala.

Hasonló a helyzet a szűk nadrágok esetében: itt például jótékony lehet a hasat formáló fehérnemű.

A fehér mellett a vanília- és karamellszín nemcsak elegáns, hanem sokkal kevésbé feltűnő, ezért fehér pólók és nadrágok alá is bátran viselhetjük. Anélkül, hogy reklámozó cégek és modellcsaládok neveit említenénk, a minőségre mindenképp érdemes odafigyelni. A széles kosár- és méretválaszték (telt hölgyeknek a D, E, F és G  kosárméret), a melltartó puha anyaga, a szélesebb vállpántok, amelyek nem vágnak be, nem szorítanak, a kombidressz, mely az egész alakot gyengéden formázza, a stringtanga, mely elöl formázza a hastájékot, ideális viselet. Ami pedig az árakat illeti: ne az olcsóbbat válasszuk, mert biztos, hogy hamar kinyúlik, feleannyi ideig sem tart, mint a drágább. Szívleljük meg az okos angolok tanácsát, akik azt mondják: „nem vagyok olyan gazdag, hogy bóvlit vegyek”.

Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'