JelenHaz
Péntek, 2019. november 22., 20.40

Holnaputántól leadhatók a pályázatok

Az utóbbi időben több program is segíti a kis- és közepes vállalkozások munkáját, fejlesztését. Az egyik ilyen program a piaci kereskedelmi tevékenységet fejlesztő és korszerűsítő program, melyet a Pénzügyminisztérium kis- és közepes vállalkozásoknak szánt programok és pályázatok igazgatósága (www.aippimm.ro) finanszíroz.

E program keretében pénzügyi támogatást nyújtanak számítógépes technikai és IT-felszerelések, vonalkód leolvasók, elektronikus mérlegek, elektronikus pénztárgépek, rakodógépek, irodai felszerelések és berendezések, áruszállító autók, személyszállító mikrobuszok beszerzésére, a cég tevékenységét, termékeit, szolgáltatásait bemutató honlap létrehozására stb.

Ennek a programnak a kedvezményezettjei a piaci kereskedelmi tevékenységet végző kkv-ék, gazdasági társaságok (melyek tevékenysége legalább egyéves). A program keretében 80 százalékos vissza nem térítendő finanszírozást kapnak a mikro-vállalatok, 70 százalékot a kisvállalatok és 60 százalékot a közepes vállalatok, de pályázatonként 80 000 lejnél nem nagyobb összeget.


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'