MOL Winter EVO
Szerda, 2019. január 23., 03.05

A resicabányai Havas Boldogasszony plébánia hírei

· Vasárnap, december 6-án 18.30-kor a felnőttek találkozóján a téma: A család. A találkozó második fele Mikulás-ünnepség lesz.

· A vasárnapi délelőtti szentmisék után rózsafüzér titokcsere lesz. Lehet falinaptárt vásárolni és adventi koszorúkat is. Az adventi koszorúkat a fiatalok készítették, ha megvásárolják ezeket, ezzel segítenek nekik, hogy részt tudjanak venni a nyári ifjúsági világtalálkozón. Még vannak különféle kézzel készített jól ajándékozható vázák és más ajándéktárgyak, amelyeket ha megvásárolnak, a Művészeti Líceum egyik osztályának hátrányos helyzetű gyerekeit segítik.

· Hétfőn 6.30-kor a fiatalok rorátéja lesz. Szeretettel várjuk a felnőtteket is és az utána következő szeretetvendégségre is.

· Kedden, szeplőtelen fogantatás ünnepén a szentmisék sorrendje: 9 órakor magyar nyelven, 10-kor németül, 17.30-kor román nyelven.

· Kedden 16.30-kor az elsőáldozók szüleivel lesz találkozó.

· Kedden lesz Rómában az Irgalmasság Rendkívüli Szentévének a megnyitása.

· Pénteken van templomunk szentségimádási napja. Az oltáriszentség a 7.15 órás szentmisétől az esti szentmiséig lesz kitéve.

· Pénteken 16.30-tól a bérmálkozók szüleivel találkozunk azokkal, akik a múlt pénteken nem tudtak eljönni. Szeretettel várjuk.

 

Pál József Csaba


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'