JelenHaz
Kedd, 2019. március 26., 23.12

A resicabányai Havas Boldogasszony plébánia hírei

 December 27-én az esti szentmise keretében köszöntjük, és külön megáldjuk azokat a családokat, akik 1, 5, 10, 20, 25, 30, 40, 50 vagy annál több éve kötöttek házasságot. Kérjük a családokat, jelentség részvételi szándékukat. A szentmise után egy rövid állófogadásra kerül sor a plébánia nagytermében.

 Csütörtökön, az év utolsó napján a hálaadó szentmise 17.30-kor lesz, majd 24 órakor rövid kis szertartás keretében kezdjük az új évet, amelynek keretében imádkozunk, énekelünk és a Szentírásból olvasunk.

 Pénteken Szűz Mária Istenanya ünnepén, újév napján a szentmisék sorrendje: 9 órakor magyarul, 10-kor németül, 12.30-kor román nyelven és 17.30-kor három nyelven. Mivel első péntek is, a szentmisék után imádkozunk Jézus szíve tiszteletére.

 Szombaton kezdjük a házszentelést a Lunca negyedben a Revoluția din
Decembrie, A. I. Cuza, Cerna, Damaschin Bojinca, Graz, és a N. Titulescu utcákban. A ministránsok 8 órakor indulnak bejelenteni, a papok 9.15-kor kezdik a házszentelést.

 Jövő vasárnap, január 3-án, folytatjuk a házszentelést. A ministránsok 12-kor indulnak, a papok 14 órakor. A házszentelés a kifüggesztett program szerint történik.

 Jövő vasárnap 18.30-kor a felnőtteknek tartunk találkozót a Családtémával kapcsolatban.


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'