MOL Winter EVO
Szerda, 2019. január 16., 18.07

Egyházi hírek

 
 
2017. november 03., 16.48
Péntek

Arad

 

A Shönstatti Szűzanya Szentélye mozgalom Lippán

Vasárnap a lippai katolikus templomban 10 órakor kezdődő szentmisén bemutatják a Shönstatti Szűzanya Szentélye mozgalmat. A rendkívüli szertartásra szívesen látják a híveket.

 

Hunyad

 

A dévai református egyházközségben november 12-én keresztelik a Vincze család Dávid nevű kisfiát. November 5-én, vasárnap délután 17 órától a Melite gyülekezeti házban kerül bemutatásra a dévai református temető története, illetve itt nyugvó neves személyiségek életútja. Előadók: Deák Piroska és Barra Árpád nyugalmazott tanárok. Karácsonyra készülve, a gyülekezet kórusa minden csütörtökön 17.30 órától tart próbát a parókia tanácstermében. Ezen alkalmakra mindenkit szeretettel várnak. Jövő héttől ingyenes fakultatív magyar és angol nyelvoktatás indul a parókián. Érdeklődni, iratkozni Rátoni Tímea tiszteletes asszonynál lehet a 0743-343-111-es telefonszámon.

A dévai városi római katolikus egyházközségben az elmúlt szombaton keresztelték Vasilescu Gloria Mihaelát.

A szászvárosi református egyházközségben október 31-én délután az evangélikus gyülekezettel közösen emlékeztek meg a reformáció 500. évfordulójáról. Vasárnap délelőtt 10 órakor lesz istentisztelet.

A tordosi református egyházközségben vasárnap délben 12 órakor kezdődik az istentisztelet, Lozsádon délben 13.30 órakor.

A vajdahunyadi református egyházközségben november 4-én, szombaton a gyülekezet 30 tagja kirándul Kovásznára, az ott élő református gyülekezet meghívására.

A petrozsényi római katolikus egyházközségben az elmúlt héten temették a 94 éves korában elhunyt Farkas Erzsébetet. November 4-én, szombaton délután 16 órától lesz a Sznet Imre-kápolna búcsúja.

 

 


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'