50%-os árzuhanás
Csütörtök, 2019. július 18., 01.28

Meghívó

Meghívó
Meghívó


Egyházközségünk tagjaival és minden Kis Szent Teréz-tisztelővel szeretnénk megosztani örömünket: október 1-jén 17. 30 órakor hálaadó szentmisét mutatunk be közösen egyházmegyénk főpásztorával, Pál József Csaba püspök úrral, a 25 éve felépült templomtorony és Plébániai Központ létezéséért.

Erre a hálaadó szentmisére meghívjuk mindazokat, akik az elmúlt évek folyamán aktívan részt vettek az egyházközség lelkiéletében és az Isten felé vezető úton indultunk, hiszünk, szeretünk, lelkileg formálódtunk és egy nagycsalád lettünk.

A 25 év alatt elsőáldozáshoz járult 822 gyermek, a bérmálás szentségében felnőtt keresztényé vált 730 fiatal, az egyházközség életében részt vettek és aktív tagjaivá formálódtak: ificsoport, kórus, karitatív tevékenységek, bibliaórák, különböző találkozók. Keresztény családot alapítottak és Isten áldását kérték 486 ifjú pár, majd szeretetük gyümölcsének, gyermekük számára a keresztség szentségét kérte 799 család és mindazok, akik közösségünket megszerették és egy új családra leltek – 107 konvertita személy.

Templomunk védőszentje, Kis szent Teréz mindannyiunkat arra hív, hogy újra öntudatosodjon bennünk az egyházunkhoz és a templomunkhoz való ragaszkodás, amikor ezeket vallja: megtaláltam helyemet az egyházban. Az Egyház szívében én a szeretet akarok lenni.

Egyházközségünk családtagja vagy, ebben a családban formálódtál és nőttél fel. A közös találkozás örömére és hálaadásra hívunk meg, hogy megköszönjük a jó Istennek a 25 év közösségi ajándékát.

Szeretettel várunk!

Főtisztelendő Király Árpád esperes-plébános,

a Tiszti- és az egyháztanács tagjai


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'