JelenHaz
Szerda, 2019. július 24., 09.46

Senkinek sincs nagyobb szeretete…

Augusztus 9-én múlt 5 éve, hogy Orbán László, 39 éves pap, életét adta azért, hogy kimentse egyik diákját, aki a tengerben fuldoklott. A fiú megmenekült, de Laci atyának nem maradt annyi ereje, hogy a felszínre jöjjön.

Ez a hősies halál indított arra, hogy Laci életével kezdjek el foglalkozni. Jóllehet, több mint húsz éve ismertem, sőt barátság is fűzött hozzá, most mégis a kellemes meglepetések sokasága ért: Laci remekműve az élete és a halála. Halála azt mondja el, amit egész élete is mondott: „Segítek, ha az életembe kerül is”. 

Ebből az életből született meg egy könyv, amelynek a „Senkinek sincs nagyobb szeretete…” címet adtam. Ebben a 104 oldalas A/5 formátumú könyvben ennek a másokért való életnek a fényeit próbáltam felvillantani, egy-egy csokorba összefűzni. Könyvemet főleg azoknak szántam, akik keresnek, akik nem elégednek meg egy lagymatag, félig-meddig keresztény élettel. Azoknak, akik szeretnék életüket értelmesen, a lehető legszebben leélni. Laci erre törekedett. Életének egy-egy megnyilvánulása segítség lehet fiataloknak és felnőtt keresztényeknek egyaránt.

A könyv ára 10 lej. Aki legalább két példányt rendel, ajándékként kap egy DVD-t is, amelyen képek vannak, és Orbán Lászlónak néhány prédikációja élőben. Aki 10 könyvet rendel, 5 DVD-t kap és a 11-ik könyvet ajándékba.

A könyv megrendelhető az alábbi címen:

Pál József-Csaba
Str. Traian Lalescu, 34.
320050 – Resiţa

parohiaromanocatolica@clicknet. Ro
0255-213660
0722-361896

Pál József-Csaba


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'