Kedd, 2018. december 18., 17.27

Enyeden már megválasztották az idei gólyapárt

A kilencedikesek kitettek magukért
A kilencedikesek kitettek magukért

A nagyenyedi Bethlen Gábor Kollégium végzős diákjai október második péntekén szervezték meg a gólyabált. Sok szép, ügyes gólya repült hozzánk idén is, a zsűrinek bizony nem volt könnyű dolga, amikor el kellett döntenie, ki legyen a Miss és a Mister.

A kissé diktatórikus szervezés ellenére néhány elnézhető bakival zajlott le a műsor. A vadnyugatra „költöztették” az idei bált: a kilencedikesek és a szervezők is eszerint választották meg öltözetüket, így sok kockás ing, farmernadrág, cowboykalap került elő. A „zöldfülűeknek” – hogy a vadnyugatról szóló kalandregényeket idézzük – egy-egy bemutatkozó verset kellett költeniük, majd következhettek az ügyességi próbák. Itt aztán volt mindenféle megmérettetés, például vízből kellett szájjal kihalászni az almát, ugyanígy a lisztből a diót, vagy lábbal újságot hajtogatni. Láttunk táncprodukciókat, Michael Jackson-hasonmást, Mikulást és egy kislányt, aki rendes kisfiú.

A harmadik és egyben az utolsó megmérettetés a táncpróba volt. A végzős diákok táncoltatták a gólyákat, míg a zsűri megfigyelte, hogy tudnak-e keringőzni, tangózni és hármas lépést táncolni. A versenyszámok között tombolahúzás és tortalicit volt. Szebbnél szebb, habosabbnál habosabb tortákat bocsátottak árverésre az idei végzősök.

A nehéz döntést a zsűri gitárszó mellett hozta meg: az idei Miss Miklós Melinda, a Mister Szabó Zsolt lett. Gratulálunk minden gólyának, sok sikert és jó szórakozást az elkövetkezendő líceumi években!

 

Horváth Enikő

 


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
www.mti.hu
www.hirkereso.ro
www.hirtv.hu
'