MOL Winter EVO
Szerda, 2019. január 23., 11.12

Ifjúsági programok Resicabányán

A falmászás az egyik kikapcsolódási lehetőség
A falmászás az egyik kikapcsolódási lehetőség

Két állandó programra hívta fel a figyelmet Daniela Lupsan tanácsos és Liliana Dacica ügyvezető igazgató. Resicabányán, a Megyei Ifjúsági és Sport Igazgatóság támogatásával a Mansarda ifjúsági központba hétfőtől péntekig előzetes egyeztetés nélkül mehetnek a fiatalok, ahol az ARTernativ műhelymunkán vehetnek részt. 

Művészi hajlamaikat, kreativitásukat és képzelőerejüket használhatják, miközben a rendelkezésükre álló anyagokkal és eszközökkel (fimo, kerámia, agyag, papír, textil, különböző díszkiegészítők) dolgoznak. Ugyanakkor beszélgetést folytatnak különböző témákról, pl. az újrahasznosítható anyagokról, a fogyasztói társadalomról, a globális felmelegedésről. A második projekt, a Mozgok, tehát létezem a szabadidő értelmes eltöltésére kínál lehetőséget a fiatalok számára. Asztaliteniszre, asztalifocira, biliárdra, falmászásra van lehetőség. A résztvevők személyisége fejlődhet, önértékelésük erősödhet a kompetens vezetők irányításával.


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image
Hozzászólt: BOTI! / Kedd, 2010. december 14., 22.10 Válaszoljál rá! Válaszoljál rá!

Mikor jön már el végre az az idő, amikor magadnak olvasol be? Adventi időben nem vádaskodni, hanem bűnbánatot kell tartani. Őszintén sajnállak, hogy református lelkész létedre, aki egy életen át a krisztusi megbocsátásról beszéltél, képtelen vagy megbékélni önmagaddal és még mindig orrolsz, piszkálódsz, vádaskodsz alaptalanul.
Ajánlok valamit! Fogadd el Krisztus bocsánatát, hagyd már ott a keresztnél vélt sérelmeidet. Ne cipeld magaddal. Hagyd, hogy Krisztus megszabadítson! Ez az egyedüli lehetőségünk! Meg fogod látni, sokkal szebb lesz az életed. :)
M.A.
Hozzászólt: beolvasó / Kedd, 2010. december 14., 10.10 Válaszoljál rá! Válaszoljál rá!

Jó volna egyszer tömeget is látni "itten". Nemcsak három gyereket. De jó, hogy adnak rá pénzt és el lehet költeni. Kevéske pénzért nagyösszegű számlát is adnak.
Hozzászólt: Tóth János / Csütörtök, 2010. december 09., 22.51 Válaszoljál rá! Válaszoljál rá!

Nem lesz pénz működésre jövőre, a nyugdijasok 5,5 százalékot fizetnek Cseke Attilának, más magyar párt fog létrejönni, tehát Hajrá Markó Béla megnyered a választásokat februárban, de a parlamentbe más fog bejutni. A nyugdisasok köszönik a közreműködést!!! Szavazzunk az RMDSZ-re!!!Ez mégis a megoldás, habár semmi esély!!!
Hozzászólt: beolvasó / Hétfõ, 2010. december 06., 17.32 Válaszoljál rá! Válaszoljál rá!

Elnézést a téves számozásért!
Hozzászólt: beolvasó / Hétfõ, 2010. december 06., 17.30 Válaszoljál rá! Válaszoljál rá!

1. Hol a Mansarda ifjúsági központ? A református templom manzárdján?
2. A "kreativitás" az magyarul alkotókészség.
3. Ezek a fiatalok vagy gyerekek s akkor a felsorolt anyagokkal eljátszanak, de fogalmuk sincs a felsorolt témák egyikéhez-másikához (fogyasztói társadalom, globális felmelegedés), vagy pedig ifik, akik kinőttek a papírhajtogatás idejéből.
3. Az asztalfoci az magyarul gombfoci, gombmeccsezés.
4. A "kompetens" az magyarul illetékes.

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'