JelenHaz
Kedd, 2019. május 21., 12.09
X. születésnap nagyágyúkkal

Jubilál a Kaszoja Fesztivál

Jubilál a Kaszoja Fesztivál
Jubilál a Kaszoja Fesztivál

Az Aradi Magyar Ifjúsági Szervezet (AMISZ) május 1–4. között szervezi meg az aradi magyar fiatalok körében népszerű Kaszoja Fesztivált.

Az idei különleges esemény lesz, hiszen mérföldkőhöz érkeztek a szervezők: ez lesz a X. Kaszoja Fesztivál. A helyszín megszokott: a Zaránd-hegységi kaszojai ifjúsági tábor ad otthont a fesztiválnak. A szervezőknek is egy különleges esemény lesz, természetes tehát, ha szeretnék méltóképpen megünnepelni ezt a születésnapot.

Az időponthoz közeledve megvannak a fellépők, lassan teljes lesz a program, Pál Norbert, az AMISZ ügyvezető elnöke mesélt a Nyugati Jelennek a részletekről.

 

– A jubileumi Kaszojálison is lesz élő zene, a színpadon lesznek magyarországi fellépők is, mint például: Animal Cannibals, Keleti Front, Kiraly. L. Norbi, Jump Rock Band, illetve a megyében már jól ismert Meteor együttes, de a gépzene kedvelőinek is próbálunk a kedvükbe járni, ezért a koncertek után a lemezlovasoké lesz a színpad: Dj Detto & Dj Roodly, illetve egy új páros is be fog mutatkozni: Dj Tino & Dj Chriss. Humor kategóriában Zsók Levente, a székely humorzsák, a Dumaszínház erdélyi munkacsoportjának benjáminja lesz a hangulatfelelős.

Persze ezek mellett színes programok várják napközben a jelenlévőket: focibajnokság, pókerverseny, szkander bajnokság, és még sok meglepetés.

A bérlet a házikókra a rendezvény teljes idejére (május 1. reggelétől május 4. délutánig) 140 lej/személy, sátorbérlet a rendezvény teljes idejére 50 lej/személy. Helyfoglalásért engem hívjanak a 0742-183-201-es telefonszámon. Itt szeretném felhívni a fiatalok figyelmét, hogy igyekezzenek szállást foglalni, ugyanis egyre kevesebb hely van már.

Ezúton is köszönetet szeretnénk mondani a rendezvény támogatóinak, a Communitas Alapítványnak illetve a Fornetti Romániának.

 

A szervezők ez alkalomból felhívást intéznek a környékbeli magyar zenekarokhoz:

Magyar zenekarok figyelem! A X. Kaszojális Fesztiválon megmutathatjátok tehetségeteket a nagyszínpadon! Jelentkezni április 18-ig lehet a 0745-309-424-es telefonszámon, vagy az AMISZ facebook oldalán!


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'