MOL Winter EVO
Csütörtök, 2019. január 24., 13.05

Pályázat Kárpát-medencei diákirodalmároknak

A sárvári Tinódi Sebestyén Gimnázium és Idegenforgalmi, Vendéglátóipari Szakközépiskola, az Írók Szakszervezete, az Írók Alapítványa és Sárvár Város Önkormányzata kihirdette a Kárpát-medencei diákírók, diákköltők 31. irodalmi pályázatát és táborát. A pályázatot vers, próza és tanulmány kategóriában szervezik, és várják minden 14-18 év közötti középiskolás diák magyar nyelvű írásait. A beküldhető munkák terjedelme maximum 15 kéziratoldal lehet (írógéppel, számítógéppel vagy akár kézírással).

Benyújtási határidő: február 15. Kérik, hogy a pályázók postán, jól olvasható példányban küldjék el munkáikat, és a borítékra kívülről írják rá, hogy melyik kategóriában szeretnének részt venni (pl.: “verspályázat”, “prózapályázat” vagy “tanulmány-pályázat”); aki több kategóriában is pályázik, több borítékban küldje el írásait. Postacím: Írók Szakszervezete, 1068 Budapest, Városligeti fasor 38. szám. Fontos: e-mailen beérkező pályamunkákat nem nyomtatnak ki, és nem veszünk figyelembe! Kérnek mindenkit, hogy tüntesse fel pályázata belső címlapján a nevét és címét, iskolája nevét és címét, továbbá a saját (vagy az iskolája) e-mail címét, esetleg telefonszámát.
A legjobb ötven pályázat szerzője meghívást kap a március 18–21. közötti sárvári irodalmi táborba, műhelymunkára és a díjkiosztó ünnepségre. A beérkezett írások visszaküldésére a kiírók nem vállalkoznak. A neves költőkből, írókból álló zsűri által kiválasztott legjobb 50 pályázónak az általa megadott címre március 7-ig írásbeli értesítést és meghívólevelet küldenek. A táborban csak a meghívottak részvételét biztosítják, számukra a rendezvény díjmentes (további információk: http://www.tinodi-sarvar.sulinet.hu).

Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'