MOL Winter EVO
Kedd, 2019. január 22., 09.28

Vakációs bibliahét

Vakációs bibliahét
Vakációs bibliahét

Július 19 és 25-e között immár ötödik alkalommal rendezte meg a felvinci református egyházközség a vakációs bibliahetet a gyerekeknek. Több mint 30 gyerek vett részt a szinte egész napos tevékenységeken.

Délelőtt a gyerekek vallási tevékenységeken vettek részt (színdarabokat, énekeket tanultak), délután barkácsolás, üvegfestés, agyagozás, íjazás stb. terén sajátítottak el ismereteket.

Szombaton délelőtt a gyerekek bicikli túrán vettek részt, majd a felvinci gyümölcsösben szalonnasütésre és sporttevékenységekre került sor. Ugyancsak szombaton délután 6 órára a szülők is hivatalosak voltak a gyülekezeti terembe, ahol a vakációs bibliahét szervezői Bárocz Huba esperes úr és Tűri Aranka tiszteletes asszony elmondták, hogy mivel is foglalkoztak a gyerekek egy hét alatt, sok fényképpel örvendeztetve meg a szülőket.

Az egyhetes bibliahét vasárnapi istentisztelettel zárult, melynek keretében a gyerekek bemutattak egy kis színdarabot és több vallásos jellegű éneket. A két főszervezőnek sokat segítettek Bárocz Lehel a délutáni tevékenységeknél, Ranoiu Aranka és Simon Zsuzsa délelőtt angol nyelvre oktatták a gyerekeket, és nem utolsó sorban köszönet a tiszteletes asszonynak, Bárocz Emesének, aki sok szép éneket tanított. A szülök is elégedetten és boldogan fogadták az elmúlt hét eseményeit, megköszönve a  gyerekekkel való tartalmas foglalkozásokat, és remélik a jövő évben is részt vesznek a gyerekek a vakációs bibliahéten. 

Bíró András


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'