MOL Winter EVO
Szombat, 2019. január 19., 13.06

34. Könnyűipari Szalon Temesváron

34. Könnyűipari Szalon Temesváron
34. Könnyűipari Szalon Temesváron

A Temes megyei Kereskedelmi, Ipari és Mezőgazdasági Kamara 2017. november 22–26. között 34. alkalommal szervezi meg a Regionális Üzletközpontban a Könnyűipari Szalont, a Nyugati Régió legjelentősebb könnyűipari vásárát. A Könnyűipari Szalon töretlen népszerűsége abban rejlik, hogy a kiállítók minőségi termékeket kínálnak, korrekt árakon.

Az öt napig nyitva tartó vásár idején, az ország minden sarkából összesereglett 60 kiállító az őszi–téli szezonra kínál ruhát, cipőt, bőrárut és bundákat, felnőtt és gyerek méretben, ékszereket, kozmetikumokat stb. A Regionális Üzletközpont előterében ezúttal is megszervezik a hagyományos termékek vásárát, ahol házi felvágottat és tejterméket, befőtteket, házi csokoládét, méhészeti termékeket, kalácsot, palacsintát és más finomságokat kínálnak a vásárlóknak.

A 34. Könnyűipari Szalon november 22-én, szerdán 10 órakor nyitja meg kapuit és naponta 10–20 óra között (vasárnap 10–18 óra között) fogadják a látogatókat. A belépés ingyenes. Részletes információkat szolgáltat Aura Culea vásárszervező, tel.: 0741-700-153, e-mail: culea@cciat.ro.


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'