Kedd, 2018. december 18., 16.57

A 108 éves Margit nénit köszöntötték Karánsebesen!

A polgármester személyesen köszönti fel a 108. születésnapján Margit nénit  (Fotó: expressdebanat.ro)
A polgármester személyesen köszönti fel a 108. születésnapján Margit nénit (Fotó: expressdebanat.ro)

Marcel Vela karánsebesi polgármester személyesen köszöntötte fel a Bánság (és talán Románia) legidősebb asszonyát, a 108 esztendős Szemenyei Margit nénit – adja hírül az expressdebanat.ro internetes kiadvány. Az Arad megyei születésű Szemelyei Margit 1933-ban, több mint 70 évvel ezelőtt Karánsebesre ment férjhez, így került a bánsági városba, amelynek valamennyi 100 esztendőn felüli lakosát felköszönti és megjutalmazza a Polgármesteri Hivatal.

„Margit néni pozitív példa a számunkra – nyilatkozta Marcel Vela polgármester. – Optimista, életvidám egyéniség, aki valamennyiünk számára modell lehet. Ő az élő bizonyíték rá, hogy Karánsebesen nemcsak jól lehet élni, mert bőven vannak munkahelyek, hanem sokáig is lehet élni! Úgy tudjuk, hogy még Konstancán él egy 108 éves férfi, de Margit néni minden bizonnyal a Bánság legidősebb asszonya.”

A 108 esztendős néni szellemileg friss, naponta híreket hallgat és évek óta jól ismeri a karánsebesi polgármestert, aki minden évben személyesen köszönti fel a születésnapján. A karánsebesi önkormányzat egy csokor virággal és egy 8000 lejt tartalmazó borítékkal lepte meg Margit nénit a 108. születésnapján.


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
www.mti.hu
www.hirkereso.ro
www.hirtv.hu
'