Fölszálott a páva

http://hunor.rmdsz.ro/
Csütörtök, 2019. november 14., 14.21

A Bega Bulevard fesztivál műsora

Idén is a Püspök hídról rajtolnak a kiskacsák (Fotó: sursadevest)
Idén is a Püspök hídról rajtolnak a kiskacsák (Fotó: sursadevest)

Szeptember első hétvégéje a Bega Bulevard fesztiválról szól Temesváron. A Béga-csatorna két partján, a Mária-híd és a Püspök híd közötti szakaszon rendezik meg a népszerű rendezvénysorozatot, amelynek fő attrakciói (Vízi járművek parádéja, Kiskacsák versenye stb.) a vízen zajlanak.

Szeptember 6-án, pénteken 17 órától Temesvár Big Band-koncert, az ünnepélyes megnyitóra 18 órakor kerül sor, amit a Vízi járművek parádéja követ. 18.45 órától Mr. Pit, Pepe, az Amaris Agni tűzzsonglőrei és Sore lépnek fel az Alpinet parkkal szemben, a túlsó parton felállított szabadtéri színpadon.

Szeptember 7-én, szombaton  18–20 között a SALVO alakulat szervez sétahajózásokat a Béga-csatornán. 18 órától Jinx, Jazz a la Jais, Minelli, Peregrinii &Deep6Project és What's Up koncertekre várják az érdeklődőket.

Szeptember 8-án, vasárnap 16 órától a SALVO önkéntesei tartanak vízi mentőakció-bemutatókat. 17 órakor kezdődik a sárga kiskacsák hagyományos jótékonysági versenye, utána díjkiosztás. 18 órától BegArt és JazzyBIT koncertek lesznek a szabadtéri színpadon.

Az Alpinet parkban pénteken 18–20.30, szombaton és vasárnap 10–13 és 16–20.30 óra között kézműves műhelyekbe várják az érdeklődőket, elsősorban a gyerekeket.


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'