MOL Winter EVO
Szombat, 2019. január 19., 10.05

A Fornetti megnyitotta első romániai FFB üzletét

Bánhídi Attila kereskedelmi igazgató részvételével (balról a harmadik) felavatják Románia első FFB üzletét
Bánhídi Attila kereskedelmi igazgató részvételével (balról a harmadik) felavatják Románia első FFB üzletét

A Szabadság tér sarkán, a Május 1. utca 1. szám alatt november 2-án, csütörtökön nyitotta meg a Fornetti cég első romániai FFB üzletét. A FornettiFood and Beverage (Fornetti Étel és Ital) a cég új üzlettipusa, amelyet 2016-ban indítottak útjára Magyarországon. Nem véletlen, hogy az első FFB üzletét Temesváron nyitotta meg a Fornetti, hiszen a város közelében működik a cég egyik legnagyobb európai gyára.

A temesvári üzlet avatóünnepségén részt vett Bánhidi Attila, a Fornetti Group középkelet-európai kereskedelmi igazgatója, aki a Nyugati Jelennek elmondta: a magyarországiakkal együtt már öt FFB üzlet működik Európában, Romániában az elsőt Temesváron nyitották meg. Az FFB kínálatában a hagyományos pékáruk mellett szendvicsek, pizzaszeletek, sütemények, saját márkás üdítő és kávé is szerepel. Romániai különlegesség a „big miccs”, ami a népszerű román ételkülönlegesség „fornettis” változata. „Nagy hangsúlyt helyezünk a termékeink megbízhatóságára, a big miccs például kifogástalan higiéniai feltételek mellett készül” – mondta Bánhidi Attila.

A temesvári üzlet a város szívében található és 160 négyzetméteres területen 80 féle péksüteményt, 15 féle szendvicset, 8 féle pizzát és helyben készült gyümölcsös süteményeket forgalmaznak benne. A bolt kínálatában mutatják be először a BakeFitt termékcsaládot, amely csökkentett energia- és szénhidráttartalmú, fehérjében és rostokban gazdag termékeket jelent.


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'