MOL Winter EVO
Szerda, 2019. január 23., 23.53

„A jól végzett munka érzésével zárjuk az évet”

„A jól végzett munka érzésével zárjuk az évet”
„A jól végzett munka érzésével zárjuk az évet”

Az év utolsó ülésére gyűltek tegnap össze a megyei tanácsosok. Az ülés elején megemlékeztek a forradalmárokról, felolvasták a ’89 decemberében elhunytak névsorát és egyperces főhajtással tisztelegtek előttük.

A gazdag napirend legfontosabb momentumai a Megyei Sürgősségi Kórház onkológiai osztályával és Kápolnási Pszichiátriai Kórházzal kapcsolatosak. Mindkét intézmény számára jóváhagyták a gazdasági mutatókat, valamint a beavatkozási intézkedések dokumentációját.

Az ülésen jóváhagyták még a 2018–2019-es tanévre az Arad megyei különleges líceumi és posztliceális képzést is, valamint a társadalombiztosítási hozzájárulásnak az áttevését a munkáltatótól a munkavállalóhoz a Megyei Tanács

alkalmazottjai számára. Sergiu Bîlcea, a tanács alelnöke nem állta meg szó nélkül: „Szerettünk volna többet adni, hogy meghálálják az alkalmazottak hozzáértését és hozzállását, de a kormány nem adott pénzt Arad megyének, inkább elvett tőle!”

Iustin Cionca, a Megyei Tanács elnöke röviden értékelte 2017-et, az elért eredményeket, felsorolva a fontosabb befektetéseket, majd összegzésként elmondta: „A jól végzett munka érzésével zárjuk az évet”.

(-s -a)


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'