MOL Winter EVO
Szombat, 2019. január 19., 11.14
A mi sikerünk (továbbra is) az Önök érdeme!

A kölcsönös barátság és tisztelet jegyében hirdet bérletet idén is a temesvári színház

A kölcsönös barátság és tisztelet jegyében hirdet bérletet idén is a temesvári színház
A kölcsönös barátság és tisztelet jegyében hirdet bérletet idén is a temesvári színház

Az első még véletlen, a második ajándék, a harmadik pedig már hagyomány, szokás mondani. Minden, ami ez után következik pedig már bejáratott, ismerős, működőképes rendszer.

Ilyen működőképes kezdeményezésnek bizonyult az idén negyedik alkalommal meghirdetésre kerülő KULT Card is. A temesvári Csiky Gergely Állami Magyar Színház a kölcsönös barátság és tisztelet jegyében hirdet bérletet idén is, leghűségesebb nézői és támogatói számára.

A 2014/2015-ös évadban útjára indított kezdeményezés rendkívülisége abban rejlik, hogy a más, hagyományos színházbérletekkel szemben a KULT Card az évad minden előadására érvényes kedvezményeket kínál. A temesvári színház bérlete nem csak az évad új bemutatóira biztosít garantált belépést, de a KULT Card tulajdonosok fél áron tekinthetnek meg minden más, az évadban műsorra kerülő saját, valamint vendégelőadást, beleértve a Temesvári Eurorégiós Színházi Találkozó előadásait is, melyekre jegyet, illetve bérletet is fél áron válthatnak. Mindemellett a színház bérletesei díszvendégként vehetnek részt az évad végi gálaműsoron, mely 2018-ban, a színház fennállásának 65. évfordulója alkalmával kerül megrendezésre, és szavazataikkal ők dönthetik el, ki kapja meg idén a legjobb színésznek és színésznőnek járó díjat.

A hat bemutatót (Wiener Walzer, Rabenthal, Micimackó, Táncos a sötétben, Hókirálynő, Forbidden Books) tartalmazó bérletcsomag ára változatlanul 150, illetve kedvezményesen, a diákok és nyugdíjasok részére 100 lejbe kerül.

További információk és bérletvásárlás a színház jegyirodájában.

A Csiky Gergely Állami Magyar Színház sajtóközleménye


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'