JelenHaz
Kedd, 2019. november 19., 22.36

A magyar színház standja ott lesz a PLAI Fesztiválon!

Bábkészítés is lesz a magyar színház standjánál
Bábkészítés is lesz a magyar színház standjánál

Szeptember 13–15. között szervezik meg a temesvári Falumúzeum területén a PLAI összművészeti fesztivált, amelynek fő vonzerejét a világzenei koncertek adják, de a film, a képzőművészet, a színház, a könyv, a sport, a gasztronómia, a kézművesség, a meditálás, a környezetvédelem iránt érdeklődők is kiválóan szórakozhatnak a háromnapos rendezvényen. A világzenét játszó fellépők között lesz az angol Nubiyan Twist zenekar (péntek), az amerikai Red Baraat együttes (szombat) és a francia Orange Blossom csoport (vasárnap).

Az évek során hagyománnyá vált, hogy a Temesvári Csiky Gergely Állami Magyar Színház is részt vesz szeptember közepén a PLAI összművészeti fesztiválon. Szeptember 14-én és 15-én a temesvári Csiky Gergely Állami Magyar Színház ismét kiköltözik a PLAI Fesztiválra, a Bánsági Falumúzeum kertjébe. Idén, az elmúlt években már nagy sikernek örvendő bábkészítés mellett, a Színház standjánál több izgalmas programmal várják a fesztiválozókat.

A fesztiválbelépők ára: a háromnapos bérlet 98 lejbe, az egynapos belépő 68 lejbe kerül, amelyek a fesztivál valamennyi eseményére érvényesek, a különleges kulináris élményeket kínáló vasárnapi bemutató kivételével.


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'