Vasárnap, 2018. december 16., 19.28

A második állásbörze a LaborNet-projekt keretében

Fotó: opiniatimisoarei.ro
Fotó: opiniatimisoarei.ro

A LaborNet – a munkaerő mobilitásának elősegítése a határ menti övezetben – határon átnyúló uniós pályázat keretében 2018. március 21-én a Regionális Üzletközpontban szervezi meg a második állásbörzét a Temes Megyei Kereskedelmi, Ipari és Mezőgazdasági Kamara. Az állásbörze március 21-én délelőtt 11 órakor kezdődik a Regionális Üzletközpont (CRAFT) Nera Termében.

A rendezvényre Temes megyei cégeket hívtak meg, amelyek bemutatják állás-kínálatukat, de ott lesznek a Temesi Munkaerő-foglalkoztató Ügynökség, a Munkaügyi Felügyelőség és a Bevándorlási Hivatal képviselői is. A részvétel igyenes!

A LaborNet-projekt keretében, a vajdasági Nagykikindán 2017. október 23-án és 24-én megszervezett Állásbörzén 17 Temes megyei cég mutatta be álláskínálatát. Az állásbörze rendkívül sikeres volt, mert több mint 300 munkanélküli és foglalkozás nélküli személy érdeklődött a romániai munkahelyek iránt. Szintén a LaborNet-projekt keretében 2018. január 26-án egy információs irodát (Info Point) nyitottak a Temes Megyei Kereskedelmi, Ipari és Mezőgazdasági Kamara temesvári székházában, amely információkkal látja el azokat a cégeket, amelyek szerbiai munkaerőt szeretnének alkalmazni.

Az állásbörzéről részletes információkat lehet kérni a 0372-185-285-ös telefonszámon, a ccoroian@cciat.ro elektronikus postacímen, kapcsolattartó személy Cristina Coroian HR-szakértő.


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
www.mti.hu
www.hirkereso.ro
www.hirtv.hu
'