JelenHaz
Kedd, 2019. június 25., 12.34

A MOL-csoport diákok jelentkezését várja a Freshhh online versenyre

A MOL-csoport diákok jelentkezését várja a Freshhh online versenyre
A MOL-csoport diákok jelentkezését várja a Freshhh online versenyre

A MOL-csoport meghirdeti a Freshhhonline versenyt, amely a legkiválóbb olaj- és gázipar iránt érdeklődő egyetemi hallgatóknak kínál nagyszerű lehetőséget a szakmai fejlődésre. A díjak összértéke 25 000 euró.

Háromtagú csapatok jelentkezhetnek október 31-ig a www.freshhh.net honlapon. A verseny keretében a fiatalok bemutathatják képességeiket, hiszen, virtuálisan, egy olajipari vállalat vezetését vehetik át. A verseny során a résztvevőknek döntéseket kell hozniuk területfejlesztési projektekről, finomító építéséről és a legjobb termékportfólió, valamint a kiskereskedelmi hálózat fejlesztési stratégiájának létrehozásáról.

„A Freshhh nemzetközi online vetélkedő a MOL-csoport kiterjedt stratégiájának része, célja a fiatal tehetségek bevonzása. Arra biztatjuk a romániai diákokat, hogy jelentkezzenek a versenyre, hisz olyan egyedi tapasztalatban lesz részük, amely később hasznukra lesz, kiváltképp, ha egy integrált, nemzetközi olaj- és gázipari vállalatban szeretnének karriert építeni” – mondta Ene Camelia, a MOL Románia ügyvezető igazgatója.

A Freshhh verseny háromfordulós. Az első egy online kvalifikáció, amely egy többkörös, kutatás-kitermelést (upstream), downstream üzletágat és kiskereskedelmet (retail) célzó szimuláció formájában zajlik. A középdöntőben már csak a legjobb hatvan csapat vesz részt, ahol szakmai kvízeket és komplex technológiai esettanulmányokat fognak megoldani. Végül a legjobb hat csapat küzd majd a díjakért a budapesti élő döntőben. A három legeredményesebb csapat összesen 25 000 euró nyereményt kap.

 

A Freshhh olyan online nemzetközi, egyetemi hallgatóknak szóló verseny, ahol háromfős, egyetemistákból álló csapatok egy-egy olajipari vállalatot hoznak létre. A verseny során a résztvevők a virtuális vállalatok irányításáért felelősek, döntéseket hoznak kutatási és fejlesztési projektekről és a legjobb termékportfólió létrehozásáról. Az elmúlt 11 év során a verseny több mint 25 000 diákot vonzott 76 ország 250 egyeteméről.

 


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'