Fölszálott a páva

JelenHaz
Szombat, 2019. október 19., 05.47
Hol nagyobb a csülök?

A nyugdíjasok a PSD-hez pártoltak

Ilie Cerna, Marius Lazăr,Vasile Vegheş
Ilie Cerna, Marius Lazăr,Vasile Vegheş

Együttműködési egyezményt írt alá ma a Nyugdíjasok Arad Megyei Ligája a PSD Arad megyei szervezetével, a két alakulat kölcsönös támogatásról kezeskedett a sajtó előtt.

Hogy miért éppen a parlamenti választások előtt jutott ez eszükbe, nem mondták, de Marius Lazăr ideiglenes szociáldemokrata elnök igyekezett többször is hangsúlyozni, hogy ez nem kampány, semmi köze a választások előtti paktumokhoz, csupán a közös érdekeltségeket tekinti a nyugdíjasok problémáinak a megoldására.

Az erősen kampányízű mozzanaton Ilie Cerna, a liga megyei, illetve Vasile Vegheş városi  elnök írta alá a dokumentumot, a PSD vezetőjével együtt.

Lazăr elmondta: a nyugdíjasok a PSD összes akciójában részt vesznek, cserében ezért ők is támogatást élveznek a párt részéről, mint például egy-egy képviseletet a megyei és városi koordináló irodában.

Az egyezmény célkitűzései között szerepel egy új nyugdíjtörvény kidolgozásának a támogatása, az özvegynek járó utódlási nyugdíj emelése és még egyéb vonzó ajánlat.

Szóljon hozzá
CAPTCHA Image
Hozzászólt: Rudolf / Péntek, 2008. augusztus 15., 14.28 Válaszoljál rá! Válaszoljál rá!

Ne akkor menj vásárolni, amikor éhes vagy, túl sokat fogsz belerakni a kosaradba. Ez a kapcsolatokra is vonatkozik, magánéleti és politikaira is. A Béla-bá, mielőtt randevúra meant volna, mindég “könnyített” magán, igy védekezett a káros “érzelmek” ellen.
Úgy látszik a nyugdíjasok Arad megyei ligájának vezetősége elfelejtett ily módon cselekedni, és elárúlta a nyugdíjasokat. Családomban és a környezetemben is vannak nyugdijasok, de azért nem annyira szenilisek!
Hozzászólt: Bandi bá / Péntek, 2008. augusztus 15., 08.58 Válaszoljál rá! Válaszoljál rá!

"a nyugdíjasok a PSD összes akciójában részt vesznek" - engem nem kérdeztek meg. Most modjak le...a nyuigdíjamról? Ez a nyilatkozat gyalázat!

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'