50%-os árzuhanás
Péntek, 2019. július 19., 15.50

A PD-L döntött: Bognár és Marian alpolgármesternek

A PD-L döntött: Bognár és Marian alpolgármesternek
A PD-L döntött: Bognár és Marian alpolgármesternek

A demokrata liberálisok (PD-L) ma a sajtó előtt hozták nyilvánosságra, hogy a legutóbbi egyeztetések során Bognár Leventét (RMDSZ) és Ovidiu Mariant (PD-L) találták a legalkalmasabbnak a két alpolgármesteri szék elfoglalására.

Persze, a hivatalos döntés a municípiumi tanács kezében van, de a jelenlegi állás szerint aligha változik valami, a kocka el van vetve, mondhatnánk.

„Mi továbbra is a város általános érdekeit érintő fontos projekteket, beruházásokat fogjuk támogatni egyrészt, másrészt pedig a magyar közösség problémáira próbáljuk kieszközölni a megoldásokat” – nyilatkozta ennek kapcsán Bognár Levente.

Ovidiu Marian a municípium nagy infrastrukturális beruházásaira helyezte a hangsúlyt: „Megtisztelő az új tisztség, de nagyon sok munka vár ránk. Ha eddig a nagy projektek papírmunkáival kínlódtunk, most majd kezdhetjük a gyakorlati részt, a tárgyalásokat az építkezési cégekkel, majd a munkálatokat. Itt gondolok a BERD projektre, a városnegyedek csatornázási fejlesztéseire stb.”.

Az Arad Megyei Tanács két alelnöke: Iosif Matula és Adrian Ţolea a PD-L megnevezése szerint.

A PD-L csapata jónak látta újra elmondani, hogy a megyében összesen 376 helyi tanácsosuk van, a második fordulóban pedig 21 polgármesterjelöltjük indul.

Szóljon hozzá
CAPTCHA Image
Hozzászólt: Nagy István / Szerda, 2008. június 04., 15.12 Válaszoljál rá! Válaszoljál rá!

Gratulálok Levente!
Csak azon tűnődöm, hogy hogy lesz a szavazóitokkal? Hát még a magyarokkal, azokkal is akik már rég nem a szervezetre szavaznak?

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'