Kedd, 2018. június 19., 17.28

A Pekingi Táncakadémia művészei Aradon!

A szervezők egyedi élményről biztosítják a közönséget
A szervezők egyedi élményről biztosítják a közönséget

Egyedi előadásra invitálja a nagyközönséget a Román–kínai Ház aradi tagozata. A kínai újévben, a Kakas évében a világ egyik legtekintélyesebb tánciskolájának tartott Pekingi Táncakadémia (Beijing Dance Academy) művészei lépnek fel az aradi nagyszínházbanjanuár 24-én, kedden 19 órai kezdettel.

A művészek a Kínai Népköztársaság romániai Nagykövetségének és a Román–kínai Ház aradi tagozata elnökének, Lizica Mihuțnak a közös meghívására érkeznek Romániába egy-egy fellépés erejéig. Aradon kívül Nagyszebenben és Bukarestben is bemutatkoznak, a szervezők felejthetetlen élményt ígérnek a közönségnek. Az Aradi Ioan Slavici Klasszikus Színház nagytermében sorra kerülő előadásra a belépés díjtalan, az üres helyek függvényében.

A Pekingi Táncakadémiát egyébként 1954-ben alapították, jelenleg a világ egyik legrangosabb felsőfokú táncoktatási intézménye. Az akadémia mintegy 600 tanügyi kádert foglalkoztat, akik több mint 3500 egyetemi hallgatóval és mintegy 2000 iskolai diákkal dolgoznak. Az iskola mottója: „Erkölcs és harmónia, természet és ember, kultúra és tánc, erény és művészet”. 


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'