Fresh Corner
Szerda, 2019. április 24., 18.53

A sárga szemetes-kukákat más napon ürítik Pécskán

A sárga szemetes-kukákat más napon ürítik Pécskán
A sárga szemetes-kukákat más napon ürítik Pécskán

A RETIM Ecologic Service Kft. vezetősége értesíti Pécska város és a hozzá tartozó települések lakosságát, hogy jövő héttől módosul az újrahasznosítható hulladékok begyűjtésének a programja. Az intézkedés a háztartási és az újrahasznosítható hulladék különválasztása miatt szükséges. A begyűjtés marad a mindenkori hónap II. és IV. hetére, de kedden Tornyán, Szederháton és Óbodrogon, pénteken Pécska városban gyűjtik a jelzett hulladékot.

Ezek szerint a sárga kukákat november 13-án és 27-én, illetve december 11-én és 25-én kell kitenni a fent jelzett településeken, miközben november 16-án és 30-án, továbbá december 14-én és 28-án Pécskán gyűjtik be az újrahasznosítható hulladékot.

A cég vezetősége pontosít: a sárga kukákban csak az olyan újrahasznosítható hulladékot lehet tárolni, mint a műanyag flakonok és az alumínium üdítős és sörös dobozok, nem másfajta műanyag hulladékok is.

A karton- és papírhulladékok begyűjtésére központi helyeken platformokat hoznak létre. Addig is a karton- és papírhulladékot is tegyék a SÁRGA KUKÁKBA, a műanyag-flakonokkal és az alumínium sörös és üdítős dobozokkal együtt – áll a RETIM Ecololgic Service Kft. vezetőségének a közleményében. 

Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'