https://www.facebook.com/kelemenhunor.rmdsz
Szombat, 2019. szeptember 21., 23.02

A Szicsek Pálinkafőzde kóstolója az Aradi Magyar Napokon

A Szicsek Pálinkafőzde kóstolója az Aradi Magyar Napokon
A Szicsek Pálinkafőzde kóstolója az Aradi Magyar Napokon

Birsalma, Irsai Olivér szőlő, kajszibarack, cigánymeggy és Jonathan alma ízű Szicsek pálinkákat lehet majd kóstolni az Aradi Magyar Napok keretén belül, szeptember 28-án, szombaton 18 órától a nagysátorban, a Román–Magyar Megbékélési parkban.

A Szicsek Pálinkafőzde az egyik legrégebbi pálinkafőző műhely, Jász-Nagykun-Szolnok megye egyik legjelentősebb magánvállalkozása. A Tisza és a Körösök uralta tájon, a Tiszazug északi peremén, Tiszaföldvár kertvárosi részén, Homokon üzemelteti főzdéjét, apjuk nyomdokaiba lépve, Szicsek János és Szicsek Attila. A hazai és a Kárpát-medencei termesztett és vadon termő gyümölcsökből készített pálinkákat és párlatokat évente 1000-1200 tonna gyümölcs felhasználásával állítják elő. Folyamatosan bővítik termékpalettájukat, új és új pálinkával elégítik ki a különlegességekre vágyó fogyasztók igényeit.

 A pálinkakóstolóra a helyek száma korlátozott, jelentkezni az RMDSZ Arad Megyei Szervezetének székházában (Episcopiei utca 32-es szám) lehet.  A részvételi díj elővételben 25 lej.


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'