Hétfõ, 2018. december 17., 19.43

A színpadon a Haraszti Ádám Projekt

A színpadon a Haraszti Ádám Projekt
A színpadon a Haraszti Ádám Projekt

Tavaszi turnéjával Romániában is fellép a Haraszti Ádám Projekt: március 10-én, szombaton a Picasso Cafe & Lounge nevű szórakozóhelyen (az Unirii utca sarkán, a volt Barfly-ban) koncerteznek a szegedi fiúk.

A zenekar alapvetően projekt jellegű felállás, ahol a tagok sohasem ugyanazok, kivéve a dobost és alapítót, Haraszti Ádámot. Bármennyire is változik a felállás, cserélődnek a zenészek, a quartet zenéjét a jazz, soul és hip-hop műfajok jellemzik leginkább.

A zenekar 2015-ben alakult meg Londonban, az eredeti felállásban, londoni zenészekkel felvették az első lemezüket 2016 májusában The First címmel. A távolság miatt döntött úgy Ádám, hogy a zenekar tagjai változhatnak egy-egy koncert erejéig. A jelenlegi felállásban csak szegedi zenészek vannak: Turcsányi Áron basszusgitáron, Préda-Kovács Zsolt szaxofonon, Szabados-Tóth Bálint elektromos zongorán és Deák Attila gitáron kísérik Ádámot. A saját számok mellett számos dalt dolgoznak fel olyan világhírű zenészektől, mint Herbie Hancock, Marcus Miller, Miles Davis, Kenny Garrett stb.

Aki kellemes, minőségi klubkoncertre vágyik, annak ott a helye!


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
www.mti.hu
www.hirkereso.ro
www.hirtv.hu
'