MOL Winter EVO
Szerda, 2019. január 23., 11.40

A temesvári vasútállomáson fogták el a két héttel ezelőtti nagyváradi gyilkosság gyanúsítottját

Keddre virradóra a temesvári Északi pályaudvaron, egy rutinvizsgálat keretében fogták el a két héttel ezelőtt Nagyváradon elkövetett gyilkosság fő gyanúsítottját.

Sorin Ioan Rogiát azzal gyanúsítják, hogy ő gyilkolta meg azt a 27 éves váradi férfit, akinek meztelen, levelekkel betakart holttestét két héttel ezelőtt megtalálták a város egyik tömbháza mellett. Rogia ellen letartóztatási parancs volt érvényben, hétfőről keddre virradóra pedig egy, a vasúti rendőrség által végzett rutinvizsgálat során megtalálták a temesvári vasútállomáson.

„A gyanúsított már a Bihar megyei rendőrség felügyelete alatt van, és kérni fogják a Bihar Megyei Törvényszék ügyészségétől a hiányában kiadott letartóztatási parancs érvényesítését. A temesvári állomáson kapták el a vasúti rendőrök” – nyilatkozta kedd reggel a MEDIAFAX tudósítójának Alina Dinu, a Bihar megyei rendőrség szóvivője.

A 27 éves Radu Cătălin Bogdan holttestét november 9-én találták, a boncolás során megállapították, hogy legalább 15 ütés érte a fejét, vélhetően egy kalapáccsal.

A gyilkosság fő gyanúsítottja, Sorin Ioan Rogia jó barátja volt az áldozatnak. Egy ismert nagyváradi sebész fia. (mediafax)

        


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'