Szombat, 2018. december 15., 12.00

Akkreditált humánerőforrás felügyelő képzés a kamaránál

A kamara képzéseit elvégzők minisztériumi okleveleket kapnak
A kamara képzéseit elvégzők minisztériumi okleveleket kapnak

Akkreditált humánerőforrás felügyelő képzést szervez az Arad Megyei Kereskedelmi, Ipari és Mezőgazdasági Kamara, a tanfolyamra líceumi végzettséggel rendelkező személyek jelentkezhetnek. Gheorghe Seculici, a kamara elnöke a humánerőforrás felügyelő szerepére hívta fel a figyelmet. A képzést sikeresen elvégző személyek ugyanis olyan ismeretekre tehetnek szert, melyekkel egy adott szervezeten belül (cégnél, vállalatnál, intézménynél stb.) jelentősen befolyásolhatják a munkaerő hatékonyabb felhasználását. A humánerőforrás-menedzsment elengedhetetlen része a kis- és nagyvállalkozásoknak egyaránt; egy jó felügyelő tisztában van a jogszabályokkal, ezáltal rugalmasan és hatékonyan oldja meg a személyzeti problémákat, tehermentesítve a vállalat vezetőit.

A tanfolyamra szociábilis, karizmatikus és jó szervezőkészséggel és konfliktuskezelői kompetenciákkal megáldott személyeket várnak, akiket érdekel, hogyan lehet hatékonyan emberekkel dolgozni. 

A tanfolyamot elvégző jelentkezők egy a munkaügyi és nevelési szaktárca által kiállított oklevelet kapnak, melyet az EU bármely államában hasznosíthatnak.

Bővebb információ kérhető a 0730/188-299-es telefonszámon, kapcsolati személy: Carmen Crișan, e-mail cím: carmen.crisan@ccia-arad.ro.


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
www.mti.hu
www.hirkereso.ro
www.hirtv.hu
'