Péntek, 2018. április 20., 08.04

Állatvédők karitatív gálája

Állatvédők karitatív gálája
Állatvédők karitatív gálája

A helyi Animed állatvédő egyesület második alkalommal szervez karitatív gálát, hogy az itt begyűjtött összeget az általuk befogadott, ápolt állatok gondozására fordítsák. A svédasztalos, pezsgős rendezvényre május 28-án, vasárnap 16 órakor kerül sor a Radnai út 288. szám alatti Helen rendezvényteremben, a Selgros áruházzal szemben.

„Az Animed Gála tulajdonképpen egy jótékonysági akció, hiszen a belépőket a szervezők karitatív célokra, az állatok gondozására szeretnék fordítani. A gálára a belépőjegy 120 lej, ezeket május 20-ig lehet megvásárolni a szervezet vezetőitől” – tájékoztat a civilszervezet vezetője, Claudiu Iosim állatorvos.

További információkért, illetve belépő ügyében a következő telefonszámot lehet hívni: 0766-581-545, vagy írni is lehet az aradanimals@yahoo.com elektronikus címre.

Az Animed munkatársai több mint egy évtizede gondozzák, ápolják az elhagyott, megnyomorított, gazdátlan kisállatokat, számtalan ivartalanítási és egyéb állategészségügyi és örökbefogadási kampányt bonyolítottak le, mindezt lelkes támogatók, szponzorok segítségével.

A május 28-i eseményen részt vevő jogi személyek számlát kapnak, melyet leírhatnak adójukból, illetve támogatási szerződés megkötésére is lehetőséget ad.

 


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas