JelenHaz
Péntek, 2020. január 17., 17.59

Álomszép mulatságok

A CCIAA is berendezett egy sarkot, melyben saját dekorációit mutatta be
A CCIAA is berendezett egy sarkot, melyben saját dekorációit mutatta be

Megnyílt az Aradi Kereskedelmi, Mezőgazdasági és Iparkamara (CCIAA) idei első kiállítása és vására, az Álom-mulatságok. Az Expo Arad mindkét csarnoka megtelt különleges ruhákkal, feldíszített standokkal és szemet gyönyörködtető dekorációkkal, de fotó-videóstúdiók és rendezvényszervezők is képviseltetik magukat.

„A vásár fontos a kamara számára, és fontos Arad szempontjából is. Ez tulajdonképpen egy kereskedelmi rendezvény, melyen 69 cég képviselteti magát. Idén mindkét kiállítási részleget megnyitottuk – a kamara több szerződést írt alá erre az évre, tehát a legtöbb rendezvényünk mindkét helyiségre kiterjed majd. Mindenképp el akartam mondani ezt a néhány dolgot, és még annyit tennék hozzá, hogy bár kevesebb kiállító van, mint tavaly ilyenkor, maga a vásár területe sokkal nagyobb” – nyilatkozott Gheorghe Seculici, a CCIAA elnöke.

Az Expo Aradig óránkénti ingyenes járatot indítottak a szervezők a Podgoria melletti buszmegállóból. Az első járat 11 órakor indul. A kiállítás pénteken és szombaton 10 és 20 óra között, vasárnap 10 és 18 óra között látogatható.


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'