Hétfõ, 2018. július 16., 23.10

Antal Péter esélyes a Helyi Választottak Ligája elnökségére

Pénteken a PNL (Nemzeti Liberális Párt) 500 Arad megyei választott tisztségviselője gyűlik össze Borossebesen, megválasztani a Párt Helyi Választottak Ligájának az elnökét, két első alelnökét, általános titkárát, 5 alelnökét és 6 végrehajtó titkárát.

A fórum legmagasabb, elnöki tisztségére két személy, köztük Antal Péter pécskai polgármester is pályázik, aki bírja az Arad megyei PNL, illetve a választottak többségének a bizalmát.

„Azért vállaltam a magas tisztségre való jelölést, mert a közigazgatásban szerzett 18 évi tapasztalataim hasznosak lehetnek a Helyi Választottak Ligájában tevékenykedő kollégáimnak is, mert mindig a szakszerű helyi közigazgatásnak a híve voltam. Mindezt a polgárok, a Liga-beli kollégáim is tudják, és a Liga Arad megyei vezetőségének a támogatása bizonyíték számomra, hogy kiválóan tudunk majd együtt dolgozni a megye polgárainak az érdekében” – nyilatkozta Antal Péter polgármester.

Alapítótagként, a pécskai szervezet elnökeként Antal Péter mindig hű maradt a 2000 után politizálni kezdett csapathoz, amiben ott volt Iustin Cionca jelenlegi megyei tanácsi elnök, Miodrag Stanoiov pécskai alpolgármester és Traian Igaş volt szenátor is.

„Kiválóan ismerem Antal Péter vezetői és adminisztratív kvalitásait, ezért meggyőződésem, hogy közügyben kifejtett munkájának a gyümölcsei nem maradnak el. Antal Péterrel egy erős, hatékony magot képezhetünk az Arad megyei polgárok adminisztratív és politikai érdekképviseletében” – nyilatkozta Iustin Cionca, Arad Megye Tanácsának az elnöke.

Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'