https://www.facebook.com/kelemenhunor.rmdsz
Hétfõ, 2019. szeptember 23., 16.07

Aradon is nyit irodát Winkler

Aradon is nyit irodát Winkler
Aradon is nyit irodát Winkler

Aradon nyitja meg e héten újabb képviselői irodáját, Winkler Gyula. Erre vonatkozóan ma nyilatkozott az EP-képviselő dévai sajtótájékoztatója alkalmával.

Elmondta, hogy az utóbbi hetekben Brassóban és Krassó-Szörény megyében megnyitott irodáit követően, az immár másfél éve működő dévaival együtt ez lesz a negyedik hazai „képviselete”. A következőt Nagyszebenben szeretné megnyitni a közeljövőben.

Ezen irodák természetesen az illető helységben működő RMDSZ székházakban kapnak helyet, hiszen arra nincs lehetőségem, hogy önálló területi irodákat tartsak fenn. De feladatukat így is tökéletesen el tudják látni, hiszen a képviselői tanácsosaim által állandó jelleggel, de elég gyakran személyesen is jelen vagyok ezeken a településeken és így közvetlenül is képviselni tudom az itt élő közösségek érdekeit – fogalmazott Winkler.

A többségi újságírók kérdésére elmondta, hogy képviselői irodáinak megnyitásával egyelőre Hunyadhoz hasonló szórványmegyékre, de mindenképpen Erdélyen belüli településekre koncentrál. Ennek nagyon egyszerű magyarázata az, hogy politikusként elsősorban azokra kell figyelnem, akik szavazatukkal támogatnak – magyarázta a képviselő, de nem zárta ki a lehetőségét annak, hogy a közeljövőben a Kárpátokon túl, Râmnicu Vâlcean is nyisson  területi EP-képviseletet.

Szóljon hozzá
CAPTCHA Image
Hozzászólt: Nagy István / Hétfõ, 2008. május 26., 20.09 Válaszoljál rá! Válaszoljál rá!

Úgyfélfogadási órarend?
Irodavezető?

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'