JelenHaz
Péntek, 2020. január 17., 18.02

Az aradi fotósok közös hétvégéje

Az aradi fotósok közös hétvégéje
Az aradi fotósok közös hétvégéje

Több mint 30 aradi fényképész vett részt a múlt hétvégén megrendezett Spring Flower Arad 2015 nevű gyűlésen. A rendezvényt az Atmosphere Studio és a Safari Panzió szervezte a FotoClubPro Arad és a Dan Nicoară Photography együttműködésével, kellemes és baráti környezetet teremtve az aradi fotósoknak. Mi több, a Nikon Romania részéről is érkezett vendég Mihai Olaru személyében, George Sinescu pedig a Sinpro Foto & Video Temesvárt képviselte.

A résztvevő fotósok kipróbálhatták a Nikon felszereléseket, a Safari Panzió látogatói pedig kellemes meglepetésben részesülhettek, hiszen művészi fotókhoz jutottak teljesen ingyen. A rendezvény jelmezeit és ruháit a Lory’s Costume Carnaval biztosította,a make-up artist pedig Andreea Farcaș volt. A zenét a Best Audio DJ team szolgáltatta.

„A rendezvény ötlete a következőképpen született: el akartuk tüntetni a rivalizálást az aradi fotósok között, ami bizonyosan sikerülni is fog, ha több ilyen rendezvényt szervezünk. Ezt mindenki régóta szeretné, de senki sem tett lépéseket ennek érdekében” – nyilatkozta Nelu Scripciuc, a FotoClubPro Arad elnöke.

Minden bizonnyal barátságos légkör alakult ki a jelenlévők között, hiszen a nap folyamán tapasztalatcserét idéző beszélgetések folytak, de megvitatták a szakmában felmerülő problémákat több szemszögből is. 


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'