MOL Winter EVO
Szombat, 2019. január 19., 10.20

Az első kamarai misszió célpontja: Japán

A Temes Megyei Kereskedelmi, Ipari és Mezőgazdasági Kamara, az Olasz Kereskedelmi Kamarával közösen szervez gazdasági missziót Japánba, 2018. március 24.–április 5. között. A jelentkezési határidő 2018. január 3.!

A szervezők különböző iparágakban tevékenykedő Temes megyei cégek képviselőinek a jelentkezését várják. A gazdasági misszió célja a japán és a román üzletemberek közötti kapcsolatok fejlesztése. Találkozókat Románia Tokióban működő nagykövetsége közvetítésével lehet előjegyezni.

A szakmai program mellett a misszió résztvevőinek lehetőségük nyílik meglátogatni a japán nagyvárosokat és turisztikai célpontokat: Tokió, Osaka, Kyoto, Nara, Hirosima, Miyajima, a Fuji-hegy, Takayama, Kanazava, Shirakawa-Go.

A misszióban való részvétel költsége 2390 euró, amely tartalmazza: a repülőjegyeket a Temesvár–Bukarest–Doha–Tokió útvonalon, oda-vissza, 11 éjszakai szállást reggelivel, plusz 3 ebédet és 1 vacsorát, repülőtér–szálloda–repülőtér transzfert.

További részletek megtudhatók a 0372-185-285 telefonszámon, az office@cciat.ro elektronikus postacímen, kapcsolattartó személy Stana Stoianov szakreferens.


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'