JelenHaz
Péntek, 2019. május 24., 08.23

Az elvarázsolt erdőbe csalogatnak

Az elvarázsolt erdőbe csalogatnak
Az elvarázsolt erdőbe csalogatnak

Különös előadás egy különleges helyszínen – az Arad Municípiumi Kulturális Központ bábelőadást szervez a Mosóczy-telepi moziban. A kezdeményezők célja, hogy a filmvetítések mellett változatossá tegyék a kulturális-művészeti tevékenységeket a nagyközönség örömére.

Az Aradi Polgármesteri Hivatal által elindított projekt – Hozzuk közel a kultúrát az aradiakhoz – idén kiterjed a Mosóczy-telepi és gáji mozikra is, ahol a filmvetítések mellett bábelőadások, kamarakoncertek, kiállítások és egyéb kulturális események kapnak helyet.

Március 16-án, szombaton 11 órakor Az elvarázsolt erdő című bábelőadást lehet megtekinteni a Mosóczy-telepi moziban.

Egy történet a gyermekkorról, a jóról és a gonoszról, a szülőkre való hallgatás fontosságáról, sok-sok zenével és jó hangulattal fűszerezve – ezzel a szöveggel csalogatnak a szervezők az előadásra, melyben különböző mesék állatfigurái elevenednek meg: nyuszi, mókus, kutya, farkas, de a varázsló is megjelenik majd, amikor annak helye van.

Az elvarázsolt erdő című előadást 3–6 év közötti gyermekeknek ajánlják.

Helyet lehet foglalni előzetesen a cinemagradiste@gmail.com elektronikus postacímen, vagy a 0740-946 821-es telefonszámon keddtől péntekig 10–12 és 18–20 óra között. A belépő 5 lej.

 


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'