Fölszálott a páva

http://hunor.rmdsz.ro/
Hétfõ, 2019. november 18., 06.36

Az év fotóklubja lett a FotoClubPro Arad

Az év fotóklubja lett a FotoClubPro Arad
Az év fotóklubja lett a FotoClubPro Arad

Nagyszabású ünnepségnek adott otthont május 9-én a Nagyváradi Állami Filharmónia kiállítótere: a helyi Varadinum Fotóklub által szervezett Országos Fotószalon eredményhirdetésére, vagyis Az év fotóklubja trófea átadására, és a kiállítás megnyitójára került sor.

A szervező fotóklub vezetői ismertették a szalont, melynek célja, hogy a Romániában működő fotóklubok tagjai megismerkedjenek egymással és a klubok között partnerkapcsolatok alakuljanak ki. Az idei szalonon 17 fotóklub vett részt, a legjobbakat pedig díjazták is az eseményen. Az év fotóklubja 2019-ben tehát a FotoClubPro Arad lett, a második a Sepsiszentgyörgyi Fotóklub, a harmadik pedig a Varadinum Fotóklub. Aradi siker még az egyéni kategóriában díjazott Silvana Retter, a FotoClubPro Arad tagja.

„Nagyon nagy megtiszteltetés és büszkeség számunkra, hogy lelkes kis csapatunk kapta ezt a trófeát. A fotóklubunk tagjai nevében is megköszönöm a nekünk szavazott bizalmat és munkánk ilyen szintű elismerését” – nyilatkozta Nelu Scripciuc, a FotoClubPro Arad elnöke.


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'