Vasárnap, 2019. február 17., 20.43

Az év utolsó vetítése a Mosóczy moziban

Az év utolsó vetítése a Mosóczy moziban
Az év utolsó vetítése a Mosóczy moziban

December 17-én, vasárnap délelőtt a Mosóczy-telepi moziban az év utolsó filmvetítésére kerül sor, vászonon az Énekelj! című 2016-os amerikai családi animációs film.

A cselekmény egy állatok által benépesített emberi világban játszódik. Buster Moon, az elegáns koala egy valaha szebb napokat látott színház igazgatója. Buster örök optimista – na jó, azért kissé zsivány is –, de mindennél jobban szereti a színházát, és bármit megtenne azért, hogy az fennmaradjon. Látva, hogy élete álma az összeomlás szélén áll, egy utolsó esélye van, hogy visszaadja ékkövének a régi fényét: megrendezi a világ legnagyobb énekversenyét.

Öt versenyző emelkedik ki a többiek közül: egy egér, akinek a hangja és a modora is simulékony, egy félénk tini elefánt, akinek hatalmas a lámpaláza, egy túlhajszolt anya, aki 25 kismalacot gondoz, egy ifjú gengszter gorilla, aki szakítani akar a kétes családi múlttal és egy punk-rock tarajos sül, aki az arrogáns pasiját igyekszik lerázni magáról. Mind az öten abban a reményben érkeznek Buster színpadára, hogy meg tudják változtatni addigi életüket...

A 107 perces animációs alkotás 11 órakor kezdődik, a belépés ingyenes.


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'