Csütörtök, 2018. december 13., 19.34

Az EXIMTUR szeretettel várja a temesvári turizmusvásáron!

Az EXIMTUR standja az idei bukaresti turisztikai vásáron
Az EXIMTUR standja az idei bukaresti turisztikai vásáron

Hétvégén ötödik alkalommal szervezik meg a temesvári turizmusvásárt, amely péntektől vasárnapig lesz látogatható a CRAFT-kiállítócsarnokban.

 

Az EXIMTUR utazási iroda standja idén sem fog hiányozni a rendezvényen.

 

„Az aradi és a temesvári ügyfeleink igényesek és egyben nyitottak is új úti célokra, nem csak a hazai kirándulásokat élvezik, hanem a külföldieket is egyaránt, de mindenekelőtt minőséget várnak el a vállalatunktól és biztosak akarnak lenni abban, hogy a kifizetett előlegük biztonságban van. Évről évre arra törekszünk, hogy minél többet kínáljunk a kirándulóknak és a hálánkat is ki szeretnénk nyilvánítani, amiért minket választottak. Nélkülük nem lennénk azon a szinten, amelyen jelenleg is vagyunk 25 évnyi tevékenység után. Ezentúl is az lesz az egyik fő célunk, hogy megháláljuk választásukat. Én temesvári születésű vagyok, az EXIMTUR utazási iroda ma már nemzetközileg is ismert – ami nagyrészt annak is köszönhető, hogy a bánságiak az elejétől fogva megbíztak a vállalat szolgáltatásaiban, hűségesek maradtak hozzánk, a tisztán hazai EXIMTUR márkához” – nyilatkozta Lucia Nora Morariu, az EXIMTUR utazási iroda alapító elnöke.

 

A korai feliratkozásokkal járó árengedmények mellett, az iroda egy újabb árleszállítást kínál azoknak, akik 2018. március 6-ig bármilyen utazásra feliratkoznak!Az ajánlat nemcsak a vásáron lesz elérhető, hanem 18 városban jelenlevő 24 utazási irodájukban is.

Az EXIMTUR a vásáron új termékeket is bemutat, mint például a tengeren nyaralók opcionális kirándulása a Duna-deltába, valamint olyan kombinált csomagokat, ahol hazai városnézéseket ajánl a tengeren vagy a hegyi gyógyfürdő komplexumokban nyaralóknak.

A romániai turizmust színes és széles belföldi ajánlatokkal támogatja a cég. A vásáron a „Szállások az ország városaiban” című katalógus keretén belül személyre szabott kirándulásokat tervezhetnek meg – nem csak egyes régiókat, hanem az egész országot bejárhatják bármelyik városból kiindulva. Erdélyi, máramarosi, havasalföldi, bánsági, valamint moldvai és bukovinai körutak széles kínálatai várják az érdeklődőket a vásáron. Emellett a „Siebenbürgen”(7 vármegye) körutunk a középkori, szászok által lakott települések gyönyörűségeit ismerteti meg a kirándulókkal.

Minden hazai úti cél esetében a cég tapasztalt személyzete vonzó árakon különböző, társult szolgáltatásokat is tud javasolni, amiket az újonnan bevezetett üdülési utalványokkal (vouchere de vacanță) is ki lehet fizetni, részlegesen vagy teljes mértékben. Az EXIMTUR további engedményeket ad az említett utalványokkal fizetőknek, irodai dolgozói segíteni fognak az üdülési utalványokkal rendelkezőknek, hogy minél jobban kihasználják azokat, a lehető legjobb áron és feltételek mellett üdülhessenek az országban.

 

Az EXIMTUR idéntől bővítette kínálatát, saját programjai egzotikus úti célokra és hajós körutazásokra is kiterjednek, amelyek a beszállási kikötőbe repülést, a visszajövetelt és román nyelvű idegenvezetőt is magában foglalják.

A cég a világ minden pontjára eljuttathatja a turistát: charter-járatokat indít a görög, török, valamint a ciprusi tengerpartra. A saját járművel nyaralni indulókat elszállásolja Ausztriában, Horvátországban, Franciaországban, Görögországban, Olaszországban, Montenegróban, Szlovéniában, Magyarországon, de repülőjáratos városnézéseket is szervez, szállodai transzferrel, esetleg koncert- vagy előadásjegyekkel is a csomagban.

 

***

2017-ben az EXIMTUR forgalma meghaladta az 55 millió eurót, 15 százalékos növekedést érve el 2016-hoz képest. A cég szakosodott ágazatai több mint 250 000 ügyféllel büszkélkedhetnek. A tavalyi évben több mint 22 millió euró értékben bocsátottak ki repülőjegyeket.

 

Az év végén 170 alkalmazottja volt a cégnek, akiknek idéntől a nettó bérük megmaradt, betartva az ide tartozó kormányrendeleteket.

 

Az 1993-ban alapított EXIMTUR Románia 18 városában 24 saját vagy franchise rendszerben működő irodával rendelkezik. Tevékenységük négy ágazatra oszlik: business travel és rendezvényszervezés (www.eximtur.ro/business), leisure travel (www.eximtur.ro), incoming (www.romaniaforall.com) és turisztikai iskola. Az EXIMTUR BUSINESS négy jelentős városban van jelen: Bukarestben, Kolozsváron, Temesváron és Nagyszebenben.

 

Az EXIMTUR utazási iroda az egyetlen az országban, amely az UNIGLOBE Travel International nemzetközi utazási menedzsmenti hálózathoz társult. Ez a társulás egy biztonságos nemzetközi utazást biztosít, széles kínálatokkal és minőségi szolgáltatásokkal.

 

2017-ben az EXIMTUR több mint 1 millió eurónyi adót és járulékot fizetett be az államkasszába.

                                                                                                                   (X)

 


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
www.mti.hu
www.hirkereso.ro
www.hirtv.hu
'