MOL Winter EVO
Szerda, 2019. január 23., 03.46

Az ISO 9000 szabványcsalád aktualitása

A kamarai székházban működik a Szabvány Információs és Értékesítő Központ
A kamarai székházban működik a Szabvány Információs és Értékesítő Központ

A Temes megyei Kereskedelmi, Ipari és Mezőgazdasági Kamara keretében működik a Szabvány Információs és Értékesítő Központ, amely a Román Szabványügyi Testület (ASRO) által szolgáltatott adatbázisokat bocsátja az érdeklődők rendelkezésére és ahol nyomtatott formában megvásárolhatók a különféle szabványok.

A minőségirányítási rendszer egy olyan vállalatirányítási rendszer, ahol a vállalatirányítás fő vezérlő elvét a termék minőségének, a követelmények kielégítésének és az ügyfelek elégedettségének szempontjai határozzák meg. A minőségirányítás nem csak a termékek vagy szolgáltatások minőségére fókuszál, hanem azokra az eszközökre is, amelyek segítségével ezek elérhetők.

Az ISO 9000-es szabványok nem termékszabványok, hanem irányítási rendszer szabványok, nem termékekre vagy szolgáltatásokra vonatkoznak, hanem az ezeket létrehozó folyamatra és szervezeti háttérre. Egy jól megtervezett, jól bevezetett és gondosan irányított ISO 9001 kiépített minőségirányítási rendszer garantálja a bizalmat arra nézve, hogy a folyamat eredménye meg fog felelni a vevő elvárásainak és igényeinek.

A Szabvány Információs és Értékesítő Központ a Temes megyei Kamara székházában (Victoriei tér 3. szám, 1-ső emelet, 4-5-ös szoba) működik.

Elérhetőségek: tel.: 0372-185-284, 0256-490-771; Fax: 0256-706-210; e-mail: standarde@cciat.ro. Kapcsolattartó személy Cosmina Mirea.


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'