Vasárnap, 2019. február 17., 19.43

Bálint napján nyílik a Könnyűipari Szalon

Fotó: radiotimisoara.ro
Fotó: radiotimisoara.ro

A Temes Megyei Kereskedelmi, Ipari és Mezőgazdasági Kamara legnépszerűbb nyilvános rendezvénye a Könnyűipari Szalon, amelyből idén először ötöt szerveznek meg az év végéig. A népszerű vásár tavaszi kiadását február 14-én, Bálint napján nyitják meg a Regionális Üzletközpont kiállítás-csarnokában,

A tavaszi könnyűipari vásár beharangozó sajtótájékoztatóján Aura Culea vásárszervező elmondta: 65 hazai kiállító vesz részt a vásáron, amelyek az ország egész területéről érkeznek, a fővárost is beleértve. Külföldi kiállító ezúttal sem lesz, de import konfekcióval és parfümökkel jelen lesz két hazai cég.

A könnyűipari vásár a megszokott választékkal várja az érdeklődőket: ruha, cipő, kötöttáru, bundák és bőráruk, fehérnemű, ékszer, kézműves termékek, édességek stb. A vásárcsarnok előterében ezúttal is megnyitják a hagyományos termékek vásárát, ahol bőven lesz étel és ital, édesség és ajándéktárgyak. Ezúttal is lesznek török ínyencségek és egy török szakács kulináris bemutatókat tart balkáni ételkülönlegességekkel.

A tavaszi Könnyűipari Szalon szerdától szombatig 10–20 óra, vasárnap 10–18 óra között lesz nyitva. A belépés ingyenes!

A vásárnak közkívánatra egy húsvéti kiadása is lesz, amelyet április első hetében szerveznek meg a Kereskedelmi Kamara vásárcsarnokában.


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'