JelenHaz
Kedd, 2019. június 25., 12.35
A vajdasági verseciek is bemutatkoznak

Bánsági néptánc és népdalbemutató

Bánsági néptánc és népdalbemutató
Bánsági néptánc és népdalbemutató

MÁJUSI BOKRÉTA a címe annak a bánsági népdal, néptánc- és magyarnóta bemutatónak, amely a Platanus  Kultúregyesület szervezésében kerül színpadra Resicabányán a Szakszervezetek Művelődési Házában pénteken, május 23-án este 18 órai kezdettel.

A rendezvényen fellép a verseci Petőfi Sándor Kultúregyesület népdalköre mellett a resicabányai Hóvirág dalkör és nem kis meglepetésre a boksánbányai Bocsana néptánc-csoport, amelyről nem feltételezzük ugyan, de reméljük, hogy nem rövid repertoárjából magyar számokat is bemutat.

A díjmentes belépés ellenére minden bizonnyal színvonalat műsort láthat majd a nagyérdemű.

Szóljon hozzá
CAPTCHA Image
Hozzászólt: Makay Botond / Csütörtök, 2009. május 21., 09.23 Válaszoljál rá! Válaszoljál rá!

Elnézést a tévedésért!!! Valóban szombaton, 23-án lesz a rendezvény.Senkit nem kívántam félrevezetni, de "Errare humanum est!" Köszönöm a figyelmeztetést és jó, hogy "szólott", mert én sem hagyok szó nélkül semmi hibát.
Hozzászólt: Anonimus / Csütörtök, 2009. május 21., 07.46 Válaszoljál rá! Válaszoljál rá!

Majus 23 az szombat. Kedves Botond miert nem probalja figyelmesebben megirni ezeket a dolgokat. Nincs szukseg eggyaltalan felrevezetesre.
Hozzászólt: PONTOSITÓ / Szerda, 2009. május 20., 20.51 Válaszoljál rá! Válaszoljál rá!

Kíváncsi vagyok, hogy mennyi lesz a néptánc vagy népdal és mennyi lesz a magyarnóta és népies magyar tánc, avagy: mennyire keverik össze azt egyházat a fegyházzal?

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'