JelenHaz
Kedd, 2019. július 16., 07.59

Be lehet iratkozni a Gyermekpalotába és a Művészeti Népiskolába

Be lehet iratkozni a Gyermekpalotába és a Művészeti Népiskolába
Be lehet iratkozni a Gyermekpalotába és a Művészeti Népiskolába

Elkezdődtek a beiratkozások, mindkét tanintézményben várják a szülőket, gyermekeket a 2018–2019-es tanévben is.

Az oktatási tárca égisze alatt működő Gyermekpalota közel 30 szakkörrel várja a jelentkezőket, akik többek között művészeti, sport, kulturális, zenei, műszaki-tudományos területek közül választhatnak, sőt egyszerre több körre is beiratkozhatnak. A palota titkárságát hétfőtől péntekig 9–18 óra között lehet felkeresni a beiratkozásokkal, melyekhez csupán a gyermek születési bizonyítványának, vagy személyazonossági igazolványának a másolatára, és egy helyben kitöltött formanyomtatványra van szükség. Az intézmény telefonszáma: 0257/255-508, cím: Forradalom sugárút 69.

Az Arad Megyei Kulturális Központ égisze alatt működő Művészeti Népiskola 19 különböző területet kínál az érdeklődőknek, akik szeptember végéig iratkozhatnak be.

Klasszikus-, nép- és könnyűzenére 14 éves kortól iratkozhatnak be, az évi tarifa 500 lej, hétéves kortól kezdődően lehet zongora- és hegedűórákra iratkozni 400 lej ellenében, 10 éves kor után fúvóshangszer-oktatásra várják a növendékeket, az évi tarifa 500 lej. Klasszikus gitár, orgona, harmonika oktatása szintén 10 éves kortól lehetséges, 400 lejért.

Ezenkívül a 10 évesnél idősebb gyermekek színjátszás, festészet, grafika, design és egyéb területek közül is választhatnak, ezeknél a díjak különböznek.

A tarifákat két részletben is ki lehet fizetni, a beiratkozási díj tanfolyamonként 5 lej.

Bővebb információt a tanintézményről a Megyei Kulturális Központban (G. Barițiu u. 16.) lehet igényelni szeptember 28-ig, telefonszám: 0357/405-386.


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'