Fölszálott a páva

JelenHaz
Szombat, 2019. október 19., 17.31

Bélyegek, rádiók, érmék – gyűjtemények

Bélyegek, rádiók, érmék – gyűjtemények
Bélyegek, rádiók, érmék – gyűjtemények

Elérkezett ötödik kiadásához a Gyűjtők és gyűjtemények elnevezésű nemzetközi kiállítás, mely idén új helyszínen, az Aurel Vlaicu Egyetem Akademos Hoteljének konferenciatermében (Ecaterina Teodoroiu u. 3. szám) lesz látogatható október 11-én, pénteken.

Az aradi Qult-Ar Egyesület szervezte rendezvény célja felkelteni a fiatalok érdeklődését az értékek gyűjtésére, a hagyományőrzésre, de természetesen minden korosztályt várnak, lehet ismerkedni, beszélgetni a résztvevőkkel.

Aradról, Temes megyéből, valamint Békéscsabáról és a szerbiai Nagybecskerekről érkeznek gyűjtők, hogy kollekcióikat bemutassák az érdeklődőknek.

A kiállítás 10.30–17.30 között várja a látogatókat. A kiállítók közt jelen lesz Florin Mărcuş aradi gyűjtő, aki régi számítógépeket és IT-kellékeket mutat be, Visky Ferenc mérnök, szenvedélyes gyűjtő, rádióamatőr, Marius Ignat, az aradi bélyeggyűjtők egyesületének elnöke, Békéscsabáról Tomka György és Szombati Szabolcs rendőrségi egyenruhákból, kellékekből álló gyűjteményt hoznak, szintén Békéscsabáról a Kandó Kálmán Vasútmodellező Klub látványos vasútmodellt mutat be, Szerbiából pedig Bíró Imre érmegyűjteményét hozza magával.

A kiállítást az Arad Municípiumi Kulturális Központ és a helyi polgármesteri hivatal támogatja.


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'