Vasárnap, 2018. december 16., 11.18
BKE-tisztújítás

Bizalmat szavaztak a régi vezetőségnek

A Bánsági Kárpát Egyesület közgyűlésének résztvevői (Pataki-fotó)
A Bánsági Kárpát Egyesület közgyűlésének résztvevői (Pataki-fotó)

Március 10-én, szombaton a temesvári Magyar Házban tartotta meg tisztújító közgyűlését a Bánsági Kárpát Egyesület. A tagság bizalmat szavazott a régi vezetőségnek, az elnöki tisztséget továbbra is az aradi hegymászó, Milka Zsolt tölti be.

A Bánsági Kárpát Egyesület a Nyugati Régió négy megyéjének (Arad, Hunyad, Krassó-Szörény, Temes) területén fejti ki tevékenységét. A tagság 48 főt számlál, a legtöbb BKE-tag temesvári és aradi, de vannak újszentesi és budapesti tagok is. Milka Zsolt elnök beszámolója szerint az egyesületi tagok 16 megmozduláson vettek részt 2017-ben, közöttük volt három magashegyi túra, nyolc hegyi túra és más jellegű akciók.

A tisztújítás során a tagság bizalmat szavazott a régi vezetőségnek: újabb két éves mandátum erejéig az aradi Milka Zsolt az egyesületi elnök, adminisztrációs alelnök Illés Mihály, technikai alelnök Bereczki Csongor, médiafelelős alelnök Pataki Zoltán, Lantos Endre titkár, Buse Julianna Sára pénztáros és Gyopár-felelős. A Bánsági Kárpát Egyesületben példamutatóan jó az együttműködés az aradi és a temesvári tagok között!

A tavasz megérkezett, indulnak a BKE-túrák is, amelyekről részletes információk olvashatók a www.ekeban.ro címen, az egyesület facebook oldalán. A nyílt túrákat a www.temesvaros.rooldalon is meghirdetik a bánsági természetbarátok.


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
www.mti.hu
www.hirkereso.ro
www.hirtv.hu
'