50%-os árzuhanás
Szerda, 2019. július 24., 10.02

BizNet 2018 vásár Nagybecskereken

A Temes Megyei Kereskedelmi, Ipari és Mezőgazdasági Kamara (CCIAT)  a nagybecskereki (Zrenjanin, Szerbia) ZR-BizNet 2018 nemzetközi vásárba szervez gazdasági missziót 2018. szeptember 20–22. között. A ZR-BizNet 2018 vásár a hagyományos INOCOOP Innovációs és Vállalkozói Vásár új elnevezése.

A nagybecskereki vásárban különféle iparágakhoz tartozó szerbiai, bosznia-hercegovinai, montenegrói, magyarországi és romániai cégek vesznek részt, amelyeknek lehetőségük lesz új üzleti kapcsolatokat teremteni és partnerségeket kötni a hasonló érdekeltségű cégekkel. A vásár keretében tematikus szemináriumokat, cégbemutatókat és B2B találkozókat szerveznek.

A bánsági kereskedelmi kamarák között megkötött együttműködési szerződés alapján a CCIAT tagsága ingyenesen állíthat ki BizNet vásáron, egyéni vagy közös stand keretében.

A gazdasági misszióban való részvétel a Temes megyei cégek számára 125 euróba kerül személyenként, amelyben benne foglaltatik az utazás és két szállodai éjszaka költsége, ebéd a vásárcsarnokban, a vásár katalógusában való bemutatkozás lehetősége (kérik előre elküldeni a cég bemutatóját). Jelentkezési határidő 2018. szeptember 7. További információk kérhetők Rodica Olinic kamarai PR-tanácsostól, tel.: 0722-503-138, e-mail: rolinic@cciat.ro.


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'