JelenHaz
Vasárnap, 2019. augusztus 18., 00.37

Blinky Bill – a koala története

Blinky Bill – a koala története
Blinky Bill – a koala története

November 24-én, szombaton lesz az idei év utolsó előtti vetítése a Mosóczy-telepi moziban, terítéken egy kedves kis családi kalandfilm, mely mosolyt csal mindenki arcára.

A 80 perces, 2015-ös ausztrál animációs film főszereplője Blinky Bill, aki a legmenőbb és legvagányabb koala az egész vadonban. A kis kalandor arról álmodozik, hogy felfedező édesapja nyomdokaiba lépve egyszer majd elhagyja szülőföldjét, Zöld Völgyet, és bejárja a vadregényes ausztrál vidék különleges teremtményekkel teli világát. Blinky az egyetlen, aki hisz abban, hogy megtalálhatja Bill papát, aki a Fehér Sárkányok tengerét kutatva tűnt el a Sivatagban.

A tettre kész Blinky egy nap rejtélyes jelre bukkan, ami az első nyom lehet elveszettnek hitt édesapjához. Maga mögött hagyja a biztonságot nyújtó Zöld Völgyet, és nekivág az ismeretlen Sivatagnak. Útja során megismerkedik az állatkertben nevelkedett, kissé félénk koalalánnyal, Mogyorócskával és a nagy dumájú galléros gyíkkal, Jackóval. A kis csapatnak nemcsak a hatalmas ausztrál vadon minden veszélyével kell szembenéznie, de még egy könyörtelen vadmacska bosszújával is meg kell birkóznia. A lenyűgöző tájakon megtett izgalmas út, a különleges élőlényekkel való találkozás és a megannyi váratlan kaland egyre jobban összekovácsolja a három jóbarátot. Blinky pedig egyre biztosabb abban, hogy meg fogja találni imádott édesapját.

A vetítés szombaton 10 és 12 órától lesz, belépő felnőtteknek 8 lej, gyermekeknek 2 lej. Jegyet válthatnak a helyszínen a vetítés előtt.


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'