JelenHaz
Szombat, 2019. december 07., 18.39
V. SkirtBike Déván

Bohémeké a pálya!

Vasárnap újra kedvenc szoknyájukban pattanhatnak nyeregbe a hölgyek és virággal díszített bringákon masírozhatnak végig Déva főutcáin – közölte a jó hírt a Ramona Miţă, az. V. SkirtBike – Bohemian Ride szervezője.  Amint neve is utal rá, az idei rendezvény bohókás hangulatúnak ígérkezik, az amúgy is nőiesen díszített kerékpárokat, a csinos öltözetet ezúttal további vidám, ötletes kellékkel lehet kiegészíteni.  A szervezők díjazni is fogják a legeredetibb, legszebb, legcsinosabb stb. versenyzőt. A díjak között három vadonatúj kerékpár, számos biciklialkatrész, és szépségszalon-belépő szerepel. Úgyhogy érdemes versenybe szállni!

A világ számos nagyvárosában népszerűvé vált SkirtBike-rendezvények amúgy Déván is kezdik meghozni gyümölcsüket. Az utóbbi időben folyamatosan szaporodik a kerékpáron közlekedő hölgyek száma. A rendszeres biciklis felvonulások célja a további népszerűsítés, valamint annak tudatosítása, hogy a kerékpár kényelmes, gyors és egészséges közlekedési eszköz a hölgyek számára is akár munkába, akár vásárolni, akár iskolás, óvodás gyermekeik után igyekeznek.

Az idén június 11-re tervezett szoknyás városi kerékpártúra délután 16 órakor indul a városháza elöl, és a két nagy sugárutat végigkarikázva térnek vissza a résztvevők a régi központba, ahol sor kerül a díjazásra is. 


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'